Nieuws

Mis geen update

Schrijf je in en abonneer je op onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan wekelijks ontwikkelingen rondom het project. De belangrijkste berichten kun je ook hieronder vinden.

Deze maand in verkoop

22 maart 2023

Eind deze maand brengen we 16 nieuwe bouwnummers in verkoop verdeeld over de woningtypen: De Schouw, De Vlet en De Dol.

De Schouw – ca. 102 m2 GBO
4 hoekwoningen
1 tussenwoning
Vanaf € 433.000,- v.o.n.

De Vlet – ca. 57 m2 GBO
8 tussenwoningen
1 hoekwoning
Vanaf € 326.750,- v.o.n.

De Dol – ca. 44 m2 GBO
2 rug-aan-rug woningen
Vanaf € 263.750,- v.o.n.

Zodra de bouwnummers beschikbaar zijn in onze woningzoeker ontvang je van ons -mits je ingeschreven staat- een nieuwsbrief. Alle verkoopinformatie kun je terugvinden in de tab ‘downloads’ bij het betreffende bouwnummer. Of op de algemene download pagina op onze website. 

Bouwupdate

22 maart 2023

De straten krijgen al vorm nu aan beide zijden de woningen verrijzen. Het metselwerk vordert, de bakstenen van de penanten worden als klamp (op de kant) gemetseld met de frog (uitholling in de baksteen) in het zicht. Hoe fraai dit uitpakt kun je goed zien op de verschillende foto’s.

Een unieke bouwupdate

20 maart 2023
Van dichtbij en van grote hoogte. Afgelopen tijd hebben we unieke beelden kunnen schieten op de bouw. Zo zijn we met een drone de hoogte in gegaan. Hier kun je op unieke wijze precies de voortgang van de afgelopen weken zien.

Op de drone beelden zie je bouwnummers 1 t/m 30 in -bijna- volle glorie. En aan de overzijde van de straat wordt een start gemaakt met het plaatsen van de casco’s van bouwnummer 33 t/m 38. Ook voor de bouwnummers 39 t/m 44 staan de wanden al klaar. Verder kun je de funderingsbalken van de andere blokken ook al zien liggen. Een mooi overzicht!
📸: Jasper van der Zwan

Enorme belangstelling

14 maart 2023

De hoekwoningen van woningtype De Schouw zijn inmiddels al een tijdje uitverkocht. Inschrijven voor dit populaire woningtype kan niet op dit moment. Daar gaan we op korte termijn iets aan doen. We treffen op dit moment alle voorbereidingen om enkele nieuwe De Schouw woningen in verkoop te brengen. Zodra we hiermee starten, lees je het via onze nieuwsbrief.

Eind februari gingen we in verkoop met twee compacte rijwoningen: De Dol en De Vlet. Binnen korte tijd waren alle woningen onder optie. De inschrijvingen blijven echter binnenkomen. We kijken nu naar de mogelijkheden om meer van deze woningen binnen De Groene Eem te ontwikkelen. Binnenkort meer nieuws over deze ontwikkeling! 

Zo ver zijn we nu op de bouw:

13 maart 2023

De begane grond van bouwnummers 39 t/m 44 wordt geplaatst. Bij nummers 33 t/m 38 wordt op deze week aan de 1e verdieping gewerkt.

Voor de bouwnummers 13 t/m 18 geldt dat de dakdekkers bezig zijn om het dak dicht te maken. Voor de bouwnummers 19 t/m 24 worden nu de voorbereidingen getroffen, zodat de dakdekkers aan de gang kunnen. En de daken van bouwnummer 1 t/m 12 zijn al dicht. Bij bouwnummer 1 wordt deze week al gestart met het plaatsen van de binnenwanden. 

Natuurlijk maken we met de heiwerkzaamheden ook vorderingen. En ook het metselwerk siert al verschillende bouwnummers.

Nu in verkoop

23 februari 2023
Onze 2 nieuwste woningtypen zijn nu in verkoop.
De Dol – vanaf € 249.750,- v.o.n.

Rug-aan-rug woningen
Ca. 44 m2
Meer weten >>

De Vlet – vanaf € 322.250,- v.o.n.
Rijwoningen
Ca. 57 m2
Meer weten >>

Maandag 27 februari vanaf 12.00 uur starten de makelaars met de toewijzing.

Alleen volledige inschrijvingen worden mee genomen in toewijzing.

Eerste verdiepingen geplaatst

15 februari 2023
De eerste verdiepingen zijn geplaatst. Ook zijn hier de steigers opgebouwd, zodat spoedig gestart kan worden met het metselwerk.

De casco’s zijn er!

9 februari 2023
De begane grond van bouwnummers 1 t/m 12 staan er en bouwnummers 13 t/m 18 worden op dit moment geplaatst. Er zal ook snel gestart worden met de verdiepingen van deze woningen.
De casco’s worden rechtstreeks vanaf de vrachtwagen geplaatst. Nu de begane grond van deze bouwnummers staat, worden ook direct de steigers opgebouwd.

Blije kopers!

8 februari 2023

Deze week wordt er maar liefst drie keer een handtekening gezet. Zo tekenden Roxan en Kevin voor een De Boeier op een mooi plekje in de wijk. Ze zijn ontzettend trots en blij met hun nieuwe woning en kunnen niet wachten tot de oplevering.

Voor veel blije kopers, was het eind
december 2022 eindelijk zo ver: dé handtekening bij de
notaris.

Vorige week tekenden blije kopers van bouwnummer 57 hun voorlopige koopovereenkomst.

Daarmee veranderen de woningen van
bouwnummers in een toekomstig thuis.

Bouwupdate

30 januari – 5 februari 2023

We zitten niet stil. Achter de schermen niet, maar op de bouw zéker niet. Een update in beeld en woord van het werk dat er de afgelopen week is verzet.

De funderingsbalken zijn t/m blok 6 gelegd. De eerste 2 blokken liggen inmiddels al klaar voor de casco’s.
De hoofd elektraleiding wordt gelegd in de eerste straat en ook de waterleiding wordt in de eerste straat aangelegd.
Het hoofdriool is al in de eerste twee straten gereed.

Ook de vloeren van de begane grond zijn bij De Groene Eem aangekomen.
Morgen worden deze gelegd waarna vervolgens in de komende 2 weken de casco’s van de eerste 12 woningen worden geplaatst.

Bouwupdate

16 januari 2023

De heiwerkzaamheden vinden inmiddels plaats in het blok van bouwnummer 57.

Verderop zijn de heipalen voorbereid voor de prefab funderingsbalken. Die prefab funderingsbalken worden vanaf deze week gelegd.

De nutspartijen brengen het hoofdtracé aan voor de benodigde leidingen voor het water, elektra, glasvezel en kabel.

Het hoofdriool van de eerste straat is inmiddels gereed. De volgende straat wordt op dit moment aangelegd.

Bouwupdate

9 januari 2023

De feestdagen en vakantiesluiting zitten er nu echt op. We gaan weer aan de slag!

We gaan verder waar we gebleven waren met de heiwerkzaamheden en de voorbereidingen voor de aanleg van de riolering. In februari komen de eerste casco’s namelijk al!

Vandaag zijn de nutspartijen ook gestart met hun werkzaamheden. Dit houdt in dat in de straten de leidingen voor data, glasvezel, stroom en water worden aangelegd.

Succesvolle start bouw

13 december 2022

Op dinsdag 13 december om 14.00 uur hebben we samen met verschillende kopers van woningen in De Groene Eem het officiële startschot gegeven voor de start van de bouw. Om de “eerste heipaal” de grond in te krijgen, hebben zelfs enkele bewoners de handen uit de mouwen kunnen steken. 

Vergunning is definitief

9 december 2022

Afgelopen week bereikte ons het bericht dat de vergunning voor De Groene Eem definitief is. Dit betekent dat we geheel volgens planning deze maand nog starten met de bouw.

Welke woning in De Groene Eem kies jij?

Ontwikkeling en realisatie

Van der Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 533 00 77
 Randstad 23 01 | 1314 BN Almere
www.vanderlinden.nl

De 4 Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 548 08 70
 Marktmeesterstraat 53 | 1315 GB Almere
www.de4linden.nl