Altijd al je eigen woning willen bouwen?

Inschrijving voor reservelijst mogelijk.

Gelegen aan de rand van De Groene Eem kun jij jouw droomwoning realiseren. Alleen of samen met vrienden of familieHoe deze kavel ingedeeld gaat worden bepaal jij! Wij bieden jou de ruimte om de indeling en omvang van jouw kavel zelf te bepalen.

Alle belangrijke informatie rondom zelfbouw op een bouwkavel in De Groene Eem hebben we op deze pagina gebundeld. Je vindt hier belangrijke documenten, inspiratie en veelgestelde vragen.

In onze woningzoeker vind je altijd het actuele aanbod terug en kun je je inschrijven voor de reservelijst. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Vul het aanmeldformulier in en bevestig je account. Dan ontvang je automatisch onze nieuwsbrief.

Huidig aanbod

Kavel 131

Totale breedte: 67,58 m.
Diepte: 83,87 m.
Totale oppervlakte: 5.392 m²

Kavelprijs m2: € 300,-

Start verkoop: 5 juni
Sluiting: 1 juli 23.59 uur
Inschrijven voor reservelijst mogelijk

Kavel 132

Totale breedte: 55,74 m.
Diepte: 80 m.
Totale oppervlakte: 4.459 m²

Kavelprijs m2: € 300,-

Start verkoop: 5 juni
Sluiting: 1 juli 23.59 uur
Inschrijven voor reservelijst mogelijk

Zelfbouw op een kavel in De Groene Eem

De Groene Eem is onderdeel van Oosterwold. Dit uitgestrekte en groene gebied biedt unieke mogelijkheden voor verschillende initiatieven. In De Groene Eem zijn verschillende bouwkavels beschikbaar.

Bepaal zelf hoeveel m2 je nodig hebt voor jouw droomwoning

Via de woningzoeker, jouw account en het inschrijfformulier kun je aangeven hoeveel m2 van deze kavel je af zou willen nemen voor het realiseren van je droomhuis. We vragen je in het formulier ook naar wat jouw (globale) plannen zijn met de kavel. Heb je een moodboard, plaatjes of andere inspiratie? Mooi, we zien het graag terug in jouw inschrijving!

Hoe werkt zelfbouw in De Groene Eem?

Voor zelfbouw in De Groene Eem zijn er een aantal spelregels om rekening mee te houden. We leggen je graag uit hoe het proces van het kopen van een kavel in De Groene Eem verloopt. We hebben ook diverse bronnen voor je gebundeld, maar het is van belang dat je ook zelf goed onderzoek doet naar wat zelfbouw inhoudt. Specifiek op een kavel in Oosterwold, Almere. Neem de informatie goed door voor je je inschrijving indient.

Om je op weg te helpen naar zelfbouw op een kavel:

Brochure

Beeldkwaliteitsplan

Bestemmingsplan

Maak Oosterwold – Ontwikkelplan

Kavelwinkel Almere

Op deze website is veel informatie rondom zelfbouw in Almere gebundeld.

Wijkoverzicht

Bekijk een compleet wijkoverzicht en ontdek de ligging van de bouwkavels.

Proces kavel verkoop

Het proces

Stap 1 – Oriënteren

Jij hebt interesse in zelfbouw in De Groene Eem. Dan is het goed om je allereerst goed te oriënteren. Lees hier wat de mogelijkheden zijn in De Groene Eem en lees je in op de kaders die worden gesteld in het ontwikkelplan en het beeldkwaliteitsplan. Directe linkjes naar betreffende pagina’s en documenten kun je hierboven (in het groene kader) terugvinden.

Wat is je budget?

Het is belangrijk om een goed overzicht van je totale budget te maken. Hiervoor kan je een afspraak maken bij een financieel adviseur en/of een makelaar. De financieel adviseur kan een maximale hypotheekberekening maken en de makelaar kan je helpen bij de waarde bepaling van je huidige woning.

Daarnaast moet je te weten komen wat het kost om jouw droomhuis te bouwen (de bouwkosten). Hiervoor kun je het beste een afspraak maken met een bouwbegeleider, bouwer en/of architect.

Welke woonwensen heb je?

Bij zelfbouw in De Groene Eem zijn er veel keuzes die gemaakt moeten worden. Bepaal voor jezelf wat je van je woning verwacht. 

  1. Hoe groot wordt mijn woning? Hoeveel verdiepingen en (slaap)kamers heb ik nodig?
  2. Wil ik de woning laten ontwerpen of kies ik voor een woning uit een catalogus van een bouwer? 
  3. Hoe wil ik dat mijn woning eruit ziet? Welke materialen worden daarbij gebruikt?

Houd er rekening mee dat jouw keuzes directe gevolgen kunnen hebben voor het kostenplaatje. Zo zijn er bijvoorbeeld in de afwerking van het huis enorme verschillen in kosten. Kies je voor standaard materialen of bijvoorbeeld voor een design toilet of gouden kranen. 

Met welke kosten moet je rekening houden?

De prijs wordt grotendeels bepaald door de keuzes die je maakt. De afmeting, gewenste kwaliteit en afwerkingsniveau, materiaalkeuze, bouwmethode, uit de fabriek of uniek ontwerp, onder architectuur of niet, vrijstaand, bungalow of herenhuis, het aantal verdiepingen, extra voorzieningen etc. Al deze aspecten bepalen de uiteindelijke prijs van de woning. Jouw keuzes bepalen de kosten.

In de basis kun je er vanuit gaan dat een cataloguswoning goedkoper is dan een door een architect ontworpen woning. Hoewel grotere woning duurder zijn dan kleinere woningen zijn bij kleinere woningen wel de kosten per vierkante meter hoger. De dure elementen van een woning zijn de gevel, de badkamer, keuken en andere voorzieningen en/ of aansluitingen. Bij een kleine woning maken deze onderdelen verhoudingsgewijs een groter deel uit van de totale kosten.

 

Over het algemeen wordt er bij zelfbouw gesproken over de volgende kosten:

Grondkosten

Oftewel de kavelkosten. Het bedrag dat je betaalt voor de bouwrijpe kavel. De prijs per vierkante meter kavel is terug te vinden in de woningzoeker. 

Bouwkosten

Dit zijn alle kosten die je betaalt aan de bouwkundige aannemer(s) voor de daadwerkelijke uitvoering van het huis. Als je een bouwkundig adviseur hebt of werkt met een architect voor het ontwerp van jouw woning kan je deze partij vragen om een inschatting van de bouwkosten. Veel aannemers die voornamelijk particuliere woningen bouwen werken vaak samen met een architect of bouwbegeleider die jullie in het gehele proces ondersteunen.

Bijkomende kosten

Bijkomende kosten; bijvoorbeeld de advieskosten van een bouwbegeleider, architect en constructeur, aansluitkosten voor nutsvoorzieningen en legeskosten aan de gemeente. Maar denk ook aan rente die je betaald voor de grond, kosten voor financiering en notariële kosten. Grofweg kunnen hiervoor de volgende percentages worden aangehouden: 

  • Ontwerp en advies; ongeveer 10 tot 15% van de bouwkosten
  • Financieringskosten; ongeveer 7 tot 9% van de bouwkosten
  • Leges en heffingen; afhankelijk van woningtype en volume, ongeveer 3 tot 4% van de bouwkosten
  • Onvoorzien; ongeveer 4% van de bouwkosten (naar eigen inzicht hoger of lager te stellen)

Overige kosten

Naast de stichtingskosten moet je ook rekening houden met overige kosten, bijvoorbeeld voor de inrichting van het huis en de tuin en de verhuizing zelf. Ook is het aan te raden om een bedrag te reserveren voor onvoorziene kosten. Zo hoef je je plannen niet direct aan te passen als een kostenpost duurder uitvalt dan verwacht.

Stap 2 – De inschrijving

De kavelbreedte

Aan de hand van jouw budget en woonwensen kan je de inschrijving voor jouw gewenste bouwkavel starten. In de inschrijving vragen we jou om jouw bouwplannen met ons te delen. Een belangrijk onderdeel daarvan is de voorkeurs breedte van de kavel. De breedte van de kavel bepaalt het aantal vierkante meter bruto vloeroppervlak wat gebouwd mag worden. De breedte heeft uiteraard ook gevolgen voor de totale grondkosten. Door jouw plannen met ons te delen in de inschrijving kunnen wij al bij de toewijzing beter helpen om jouw woonwensen mogelijk te maken. 

De toewijzing

Wij vragen bij de inschrijving ook om ons inzicht te geven in jouw financiële situatie. Door dit te vragen kunnen wij toetsen of de door jouw ingevulde bouwplannen financieel haalbaar zijn. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn vragen wij om een door de bank of hypotheekadviseur uitgevoerde financiële check in de inschrijving. Wij willen voorkomen dat wij met elkaar een proces ingaan waar kosten aan verbonden zijn als het plan niet haalbaar is.  

Hoe ziet het proces voor het verkrijgen van een kavel in De Groene Eem er uit?
  1. Je neemt alle beschikbare en aangeboden informatie rondom zelfbouw in Oosterwold door en je hebt een goed beeld van jouw financiele positie en mogelijkheden.
  2. Je selecteert de kavel in de woningzoeker op de website en schrijft je in met al je gegevens. Je levert ons de gevraagde informatie aan over jouw plannen en wensen.
  3. De sluitingsdatum volgt en vanaf dat moment worden alle inschrijvingen beoordeeld. Vastbouw start na beoordeling met toewijzing van de m2.
  4. Je zit nog nergens aan vast, onze makelaar neemt contact met je op voor het plannen van een optiegesprek. Tijdens dit gesprek kun je uiteraard je vragen stellen.
  5. Als je besluit een optie te nemen, gaat Vastbouw aan de slag met de uitwerking van de definitieve indeling van de kavel.
  6. Na de presentatie van de definitieve indeling van de kavel, kun je de koopovereenkomst gaan tekenen.

– nu volgen er stappen die na “Stap 3 – De uitwerking” gaat nemen –

  1. Je dient je plan voor je woning of invulling van de kavel bij Vastbouw in. Zij toetsen je plan aan het ontwikkelplan en het beeldkwaliteitsplan.
  2. Na goedkeuring dien je het plan in voor devergunningsaanvraag.
  3. In de tussentijd heb jij de financiering rond.
  4. Tijd voor de levering van de kavel. Gefeliciteerd! Je kunt nu starten met de bouw.

Stap 3 – De uitwerking

Na het tekenen van de koopovereenkomst moet je gaan toewerken naar de vergunningsaanvraag. Voordat je de vergunning kunt gaan aanvragen zullen je plannen worden getoetst door Vastbouw. Hierbij kijken wij of jouw ontwikkelplan en woonplannen voldoen aan de gestelde kaders.  

De uitwerking van mijn woning

De eerste stap naar het ontwerp van je droomhuis is het concreet maken van je ideeën en woonwensen. Dat doe je met behulp van het opstellen van een wensenlijst, ook wel een programma van eisen genoemd (PvE). Hiermee werk je verder op de uitgangspunten die je bij je woonwensen hebt vastgesteld. Jouw architect of bouwer helpt je via tekeningen verder met de uitwerking van deze verzameling ideeën.

Je zult merken dat regelgeving en andere door de gemeente of overheid vastgelegde voorwaarden ook eisen stellen aan het ontwerp. Laat je hierdoor niet verrassen en ga na of gemeentelijke bouwverordeningen, maar bijvoorbeeld ook het bouwbesluit je plannen beïnvloeden. Laat je goed voorlichten. Let daarbij ook goed op de gestelde eisen in het beeldkwaliteitsplan

De eisen uit het PvE worden zo stap voor stap vertaald naar een ontwerp van de woning. Hierin wordt van grof naar fijn gewerkt. Het is belangrijk om in dit proces een goed beeld te houden van de te verwachten bouwkosten en of de uiteindelijke ontwerpen nog steeds voldoen aan de mogelijkheden, het ontwikkelplan en het beeldkwaliteitsplan. Als je hierover twijfelt raden wij jou aan om je plannen aan ons voor te leggen, zo kunnen wij in een vroeg stadium al meekijken en checken of het ontwerp voldoet aan de voorwaarden.

De uitwerking van de kavel in een ontwikkelplan

Denk na over de ligging, oriëntatie en afmeting van het huis. Waar wil ik mijn woning op de kavel plaatsen? Waar wil ik parkeren en hoe deel ik mijn perceel in met de kavelfuncties. Dit soort ruimtelijke aspecten zijn onderdeel van de eisen in het kavelpaspoort. Het maximaal aantal m2  bruto vloeroppervlak (BVO) is afhankelijk van de grote van je kavel. Ook mag je woning, maar ook andere bebouwing alleen gebouwd worden op roodkavel. Houd dus bij het indelen van je kavelfuncties rekening met waar je bijvoorbeeld een schuur of andere bijgebouwen wilt plaatsen. Er moet ook rekening gehouden worden met de omliggende openbare ruimte, bijvoorbeeld voor de plek van de uitrit. 

Op het kavelpaspoort staat aangegeven welke percentages aan kavelfuncties jij op jouw kavel moet realiseren. Ook bepalen ruimtelijke voorwaarden waar je bijvoorbeeld wel of niet je woning mag bouwen. In het ontwikkelplan moet worden voldaan aan de regels die worden gesteld in het bestemmingsplan. 

Laatste check voor het indienen van de omgevingsvergunning

Voordat je jouw plannen gaat indienen bij de gemeente voor de vergunningsaanvraag moet je de plannen voorleggen aan Vastbouw. Vastbouw toetst of de woning voldoet aan de kaders in het beeldkwaliteitsplan en voert een generale toets uit op het uitgewerkte ontwikkelplan. Deze toets op het ontwikkelplan helpt bij het succesvol aanvragen van de omgevingsvergunning voor jouw woning. 

Levering grond en start bouw

De levering van de grond vindt plaats, zodra jij jouw financiering afgerond hebt. Als je hiervoor geen hypotheek nodig hebt kan dit al in een vroeg stadium van het proces plaatsvinden. Als je hiervoor wel een hypotheek nodig hebt vindt de levering vaak pas plaats als de vergunning voor jouw woning onherroepelijk is. Nadat de grond is geleverd en je vergunning verleend is en onherroepelijk is verklaard kan je beginnen met de bouw van je woning. Houd er rekening mee dat veel bouwbedrijven een periode voor de start van de bouw nodig hebben om de werkzaamheden voor te bereiden. Stem daarom goed af met jouw aannemer over de planning van de bouw van de woning.

De Groene Eem biedt jou de kans om jouw woondroom uit te laten komen.

Ligging bouwkavels

Inspiratie

De Groene Eem: Wonen met stadslandbouw en natuur

In De Groene Eem komen de ambities van Oosterwold terug. De vrijheid in de natuur staat voorop. Ook is het mogelijk om met buurtgenoten gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Van het bijhouden van stadslandbouw in de vorm van (moes)tuinen tot het organiseren van evenementen in het buurtgebouw. Voor ieder wat wils.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik informatie over Oosterwold?

Op de website maakoosterwold.nl vind je ontzettend veel informatie over Oosterwold. 

Waar vind ik informatie over het bouwen van mijn woning in Oosterwold?

In Oosterwold is iedereen verantwoordelijk voor de aanleg van de openbare ruimte samen met zijn of haar buren. Bij de vrije bouwkavels in De Groene Eem maak je onderdeel uit van een wijk waarin al veel geregeld is. Zo zijn de straten, riolering en een heel natuurpark aangelegd. Zo kan jij je volledig focussen op de bouw van je droomwoning. Het Handboek Oosterwold, wat door de gemeente is opgesteld, is dan ook voor een groot deel niet van toepassing op de vrije bouwkavels in De Groene Eem. Wij hebben hier de meest relevante hoofdstukken voor je op een rijtje gezet:

hoofdstuk 6 https://handboek.maakoosterwold.nl/cursus/het-ontwikkelplan/

hoofdstuk 9 https://handboek.maakoosterwold.nl/cursus/de-vergunningen/

hoofdstuk 11 https://handboek.maakoosterwold.nl/cursus/debouw/

Welke functies zijn van toepassing op een kavel in De Groene Eem?

De invulling van jouw kavel wordt gedaan aan de hand van het ontwikkelplan. De gemeente stelt regels aan waarmee je je kavel in moet vullen, hoe je dit indeelt is volledig aan jou. Op de zelfbouwkavels in De Groene Eem zijn de volgende functies van toepassing:

  • Roodkavel: Maximaal 25% van je totale kavel;
  • Verharding/infra: Maximaal 11% van je totale kavel;
  • Groen – verspreid: Minimaal 7% van je totale kavel;
  • Stadslandbouw: Minimaal 50% van je totale kavel;
  • Bruto vloeroppervlak: Maximaal 50% van je totale roodkavel.

Roodkavel: Het deel van de kavel bestemd voor het bouwen van de woning of bijgebouwen. Ruimte die niet bebouwd wordt mag vrij ingevuld worden. 

Verharding/infra: Het deel van de kavel waar verharding aangelegd mag worden. Denk aan de oprit, parkeerplekken of een terras.

Groen – verspreid: Deel van de kavel wat groen ingevuld moet worden. Ook moet dit deel van de kavel openbaar toegankelijk zijn. Paden van maximaal 1,5m zijn ook toegestaan.

Stadslandbouw:  Het deel van de kavel wat bestemd is voor agrarisch gebruik. Het doel is om natuur en voedselproductie op een duurzame wijze in kortere ketens dichterbij te brengen. Stadslandbouw heeft in Oosterwold ook zorg, recreatieve (leisure), educatieve, landschappelijke en economische dimensies. Paden van maximaal 1,5m zijn ook toegestaan. 

Bruto vloeroppervlak (BVO): Het totale vloeroppervlak van je woning en bijgebouwen gemeten per verdieping aan de buitenzijde van de gevel. Het totale toegestane aantal vierkante meter bruto vloeroppervlak is exclusief eventuele vergunningvrije meters. 

Bovenstaande beknopte uitleg is gebaseerd op de regels die de gemeente stelt aan het bouwen in Almere Oosterwold. Bij het bouwen van je eigen woning in Oosterwold is het jouw verantwoordelijkheid om met je plannen te voldoen aan de regels van de gemeente. Deze regels zijn te raadplegen op: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0034.OP5alg03-vg02/r_NL.IMRO.0034.OP5alg03-vg02.html#_13_Ontwikkelregels of in hoofdstuk 6 van het ‘Handboek Oosterwold’, te raadplegen op de website https://handboek.maakoosterwold.nl/.

Waar vind ik het geldende bestemmingsplan?
Is er een beeldkwaliteitsplan?

Ja, wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit en uitstraling van De Groene Eem goed blijft. Daarnaast willen we jou ook veel vrijheid geven in het realiseren van je droom. Om aan beide aspecten een goede invulling te kunnen geven hebben wij een beeldkwaliteitsplan opgesteld waarin kaders worden geschetst aan de uitstraling van je woning.

Download het beeldkwaliteitsplan hier.

Dit document is ook beschikbaar in de woningzoeker bij de betreffende kavel.

Hoe wordt er getoetst aan het beeldkwaliteitsplan?

Het beeldkwaliteitsplan (BKP) heeft als doel de kwalitatieve uitstraling van De Groene Eem te waarborgen. In het BKP worden de ontwerpuitgangspunten van de wijk uitgelegd. Hierbij dient aansluiting te worden gezocht. Het blijft daarin mogelijk om de woning een eigen karakter mee te geven. De toetsing op het BKP wordt enkel door Vastbouw uitgevoerd en is geen eis die vanuit de gemeente is opgelegd. Mocht je twijfelen is het dan ook mogelijk om de schetsen van de woning voor te leggen aan Vastbouw om te toetsen of het ontwerp voldoende in lijn is met de ontwerpuitgangspunten van De Groene Eem.

Waar vind ik informatie over het indienen van mijn vergunningsaanvraag?

Informatie over het indienen van je vergunningsaanvraag kun je vinden op de site van de overheid: https://omgevingswet.overheid.nl

Hoe ziet het proces voor het verkrijgen van een kavel in De Groene Eem er uit?
  1. Je neemt alle beschikbare en aangeboden informatie rondom zelfbouw in Oosterwold door.
  2. Je selecteert de kavel in de woningzoeker op de website en schrijft je in met al je gegevens. Je levert ons de gevraagde informatie aan over jouw plannen en wensen.
  3. De sluitingsdatum volgt en vanaf dat moment worden alle inschrijvingen beoordeeld. Vastbouw start na beoordeling met toewijzing van de m2.
  4. Je zit nog nergens aan vast, onze makelaar neemt contact met je op voor het plannen van een optiegesprek. Tijdens dit gesprek kun je uiteraard je vragen stellen.
  5. Als je besluit een optie te nemen, gaat Vastbouw aan de slag met de uitwerking van de definitieve indeling van de kavel.
  6. Na de presentatie van de definitieve indeling van de kavel, kun je de koopovereenkomst gaan tekenen.
  7. Je dient je plan voor je woning of invulling van de kavel bij Vastbouw in. Zij toetsen je plan aan het ontwikkelplan en het beeldkwaliteitsplan.
  8. Na goedkeuring dien je het plan in voor devergunningsaanvraag.
  9. In de tussentijd heb jij de financiering rond.
  10. Tijd voor de levering van de kavel. Gefeliciteerd! Je kunt nu starten met de bouw.
Kan ik op mijn stuk kavel 2 woningen bouwen?

Dat ligt helemaal aan de grootte van de kavel (die je kiest) en het type woning dat je wilt bouwen. In het procesdocument geven we je verschillende voorbeelden. Download het document.

Wat mag ik op een kavel bouwen?

Het grote voordeel van een zelfbouwkavel in De Groene Eem is dat er geen eisen vanuit de welstandcommissie worden opgelegd. Hierdoor heb je veel vrijheid bij het ontwerpen van je eigen woning. Een bungalow, tiny house of juist een huis met 2 verdiepingen en een schuine kap? Het kan allemaal! Uiteraard is wat je mag bouwen afhankelijk van het aantal m2 dat je kiest voor je kavel.

De vorm en uitstraling van jouw woning(en) wordt getoetst aan de hand van het Beeldkwaliteitsplan (BKP). Het BKP heeft als doel de kwalitatieve uitstraling van de wijk goed te houden zonder daarbij de ontwerpvrijheid voor jouw woning te beperken. De toetsing op het BKP wordt door Vastbouw en niet door de gemeente Almere gedaan. Uitgangspunten in het BKP voor vorm en uitstraling zijn richtinggevend. De maximale bouwhoogte en het maximale aantal te bouwen BVO zijn eisen waar op getoetst wordt. 

Kan ik ook (een deel van) een kavel kopen voor stadslandbouw?

De verkoop van een gedeelte van een kavel voor stadslandbouw is op dit moment niet aan de orde.

Waar vind ik specifieke informatie over de kavel?

Deze informatie kun je terugvinden in onze woningzoeker. Je klikt de kavel aan en wanneer je klikt op ‘meer informatie’ volgt er een pop-up. Hier kun je verschillende kenmerken terugvinden en onder het kopje ‘downloads’ vind je onder andere het kavelpaspoort.

Met welke doorlooptijden in het proces moet ik rekening houden?

Dit is sterk afhankelijk van jouw woonwensen. Als je kiest voor een woning waar al een ontwerp voor bestaat is jouw proces aanzienlijk korter dan wanneer je kiest je eigen woning te ontwerpen. Ook heeft jouw financiering hier invloed op. Daarnaast is de snelheid van de partijen met wie jij samenwerkt voor de uitwerking en bouw van jouw woning bepalend. Globaal ziet de doorlooptijd er als volgt uit:

  • Van inschrijving tot tekenen koopovereenkomst: ca. 1,5 maand. In deze periode vind het 1e gesprek bij de makelaars plaats en wordt het voorstel voor de kavelpositie en omvang afgerond. De fase wordt afgesloten door het tekenen van de koopovereenkomst van de gedefinieerde kavel.
  • Van koopovereenkomst tot vergunningsaanvraag: Afhankelijk van jouw bouwplannen 2 tot 6 maanden. In deze periode werk je ook je financiering verder uit. De fase wordt afgesloten door het aanvragen van de vergunning. Voordat je de vergunning aanvraagt bij de gemeente leg je jouw plannen voor aan Vastbouw voor de toetsing aan het beeldkwaliteitsplan en de kavelindeling. 
  • Na het verkrijgen van de vergunning en zodra deze onherroepelijk is kan je starten met de bouw van jouw woning. Zodra je de vergunningsaanvraag indient heeft de gemeente 8 weken de tijd om deze te beoordelen, deze termijn kan de gemeente verlengen met 6 weken. Vervolgens wordt de aanvraag, als deze goedgekeurd is, 6 weken ter inzage gelegd voor de vergunning onherroepelijk is. Ook hier is de doorlooptijd sterk afhankelijk van jouw plannen. Uiteindelijk is het sneller om een kleine vooraf ontworpen woning te bouwen dan een ruime villa die speciaal voor jouw is ontworpen. De bouwtijd kan dan ook variëren van ca. 6 maanden tot 2 jaar. Vraag jouw aannemer naar de verwachte bouwtijd van jouw woning.
Kan ik de kavels komen bezichtigen?

Op woensdag 5 juni organiseren we tussen 16.00 uur en 18.00 uur een een informatie middag. Deze middag is tevens de start verkoop van kavel 131 en 132. Ons verkoopteam voorziet je graag van meer informatie.

Wil je op een ander moment langskomen? Overleg voor je bezoek met onze makelaars wat de mogelijkheden zijn. Ons verkoopteam is op woensdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur en op vrijdag tussen 10.00 uur en 12.00 uur bij de modelwoning.

De 4 Linden Makelaardij – +31 36 548 08 70

Van der Linden Makelaardij – +31 36 533 00 77​

Disclaimer

Alle informatie en documenten zijn met grote zorg verzameld en uitgewerkt. Je dient zelf ook verder uitgebreid onderzoek te doen naar de mogelijkheden en kaders van zelfbouw in Oosterwold.

De afbeeldingen waarop de kavels zijn afgebeeld, geven ook de directe omgeving weer. De informatie is indicatief. Vastbouw Vastgoedontwikkeling b.v. behoudt zich het recht voor wijzigingen in of aan de naastgelegen kavels en openbare ruimte door te voeren. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de weergegeven informatie.

Kavelspecifieke informatie is terug te vinden in het kavelpaspoort.

De illustratie van het wijkoverzicht is indicatief en gerealiseerd om de ligging van de kavels in de wijk aan te duiden. Het overzicht is niet op schaal.

De 3D beelden en impressies dienen ter inspiratie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Welke woning in De Groene Eem kies jij?

Ontwikkeling en realisatie

Van der Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 533 00 77
 Randstad 23 01 | 1314 BN Almere
www.vanderlinden.nl

De 4 Linden Makelaardij

[email protected]

+31 36 548 08 70

 Marktmeesterstraat 53 | 1315 GB Almere

www.de4linden.nl