Vrije bouwkavels

Altijd al je eigen woning willen bouwen?

Dat kan binnenkort in De Groene Eem. Er zullen verschillende vrije bouwkavels beschikbaar komen prijzen vanaf € 291.500,- v.o.n. Daarnaast komen er binnenkort meer kavels beschikbaar, waar we jou de ruimte willen bieden, samen met andere initiatiefnemers, om de indeling van deze kavels zelf te bepalen.

En anders dan andere kavels in Oosterwold kun je jouw woning aansluiten op het bestaande riool in De Groene Eem en de andere nutsvoorzieningen. De straten liggen er ook al in. En alles wordt onderhouden en beheerd door Stichting De Groene Eem. Daarmee kan je je volledig focussen op het bouwen van je eigen droomwoning. Kom eens langs bij ons verkoopcentrum. Je kunt dan de ligging van de kavels in de wijk alvast bekijken.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in en bevestig je account. Je ontvangt dan onze nieuwsbrief met updates.

Kavel 308A

Kavel oppervlakte: 676 m2
BVO max.: 125 m2
Privé kavel: 524 m2

Kavel breedte: 22,81 m.
Kavel diepte: 40,87 m.
Indicatie vergunningsvrije meters: 26 m.
Tuinligging:
 zuid

Kavel 308B

Kavel oppervlakte: 659 m2
BVO max.: 125 m2
Privé kavel: 480 m2

Kavel breedte: 19,97 m.
Kavel diepte: 47,69 m.
Indicatie vergunningsvrije meters: 44 m.
Tuinligging: zuid

BINNENKORT BESCHIKBAAR

Gelegen aan de rand van De Groene Eem, tegen het natuurpark aan, komen in het nieuwe jaar nieuwe kavels beschikbaar. Hoe deze kavels ingedeeld gaan worden bepaal jij! Op het beschikbare veld van ca. 5.400 m2 bieden wij jou de ruimte, samen met andere initiatiefnemers, om de indeling van de kavels zelf te bepalen. Bij de bouwkavels in De Groene Eem kan je je volledig focussen op de bouw van jouw woning omdat de straten en het groen al worden aangelegd. Zo heb je alle ruimte om jouw droom te realiseren.

Mocht je interesse hebben om van deze ontwikkelingen op de hoogte te blijven, schrijf je dan in en vink daarbij aan interesse voor “Vrije bouwkavel”. We houden je dan op de hoogte middels een nieuwsbrief op het moment dat deze kavel(s) beschikbaar komen.

De Groene Eem: Wonen met stadslandbouw en natuur

In De Groene Eem komen de ambities van Oosterwold terug. De vrijheid in de natuur staat voorop. Ook is het mogelijk om met buurtgenoten gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Van het bijhouden van stadslandbouw in de vorm van (moes)tuinen tot het organiseren van evenementen in het buurtgebouw. Voor ieder wat wils.

Disclaimer: het wijkoverzicht is indicatief en gerealiseerd om de ligging van de kavels in de wijk aan te duiden. Het overzicht is niet op schaal.

De afbeeldingen waarop de kavels zijn afgebeeld, geven ook de directe omgeving weer. De informatie is indicatief. Vastbouw Vastgoedontwikkeling b.v. behoudt zich het recht voor wijzigingen in of aan de naastgelegen kavels en openbare ruimte door te voeren. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de weergegeven informatie.

Kavelspecifieke informatie is terug te vinden in het kavelpaspoort.

Welke woning in De Groene Eem kies jij?

Ontwikkeling en realisatie

Van der Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 533 00 77
 Randstad 23 01 | 1314 BN Almere
www.vanderlinden.nl

De 4 Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 548 08 70
 Marktmeesterstraat 53 | 1315 GB Almere
www.de4linden.nl