De Boeier

De Boeier is een lichte en moderne woning met een woonoppervlakte van circa 94 m2 (GBO). De Boeier heeft een praktische indeling en voelt ruim aan.

De Boeier in het kort

De Boeier is een comfortabele rijwoning. De openslaande deuren aan de achterzijde leggen een moeiteloze verbinding met de achtertuin. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger). Hier bevindt zich bijvoorbeeld ook de installatie van de lucht-water warmtepomp. Er is in de indeling van De Boeier optimaal gebruik gemaakt van iedere m2 en dat zie je terug aan de praktische ruimtes. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is circa 9 m2, de eerste slaapkamer aan de achterzijde van de woning is circa 7 m2 en de master bedroom is circa 13 m2. De master bedroom ligt ook aan de achterzijde van de woning. 

MODELWONING OP LOCATIE

Er is op de locatie een woning type De Boeier volledig afgewerkt en ingericht als modelwoning. Deze is tijdens openingstijden of op afspraak te bezoeken. Neem hiervoor contact op met onze makelaars.

Meer over nieuwbouwwoning De Boeier

De Boeier is een lichte en moderne woning met een woonoppervlakte van 94 m2 (GBO). De Boeier heeft een praktische indeling en voelt ruim aan. De openslaande deuren aan de achterzijde leggen een comfortabele verbinding met de achtertuin. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger). Hier bevindt zich bijvoorbeeld ook de installatie van de lucht-water warmtepomp. Er is in de indeling van De Boeier optimaal gebruik gemaakt van iedere m2 en dat zie je terug aan de praktische ruimtes. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is circa 9 m2, de eerste slaapkamer aan de achterzijde van de woning is circa 7 m2 en de master bedroom is circa 13 m2. De master bedroom ligt ook aan de achterzijde van de woning.

Parkeren

De hoekwoningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De tussenwoningen hebben een eigen parkeerplaats dichtbij de woning op openbaar terrein.

Zeer energiezuinig wonen

De Boeier is, net als alle woningen in De Groene Eem, energiezuinig. Voor de rijwoningen geldt A++++/BENG 2=0. Dit houdt in dat alle gebouwgebonden energie zelfstandig wordt opgewekt. De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Meer over deze installatie kun je vinden in de technische omschrijving.

Groenverklaring = rentekorting

Voor woningtype De Jol, De Boeier en De Schouw is een groenverklaring beschikbaar. Met deze verklaring zijn er hypotheekverstrekkers die jouw duurzame keuze voor De Groene Eem belonen met korting op jouw rente. Je kiest dan voor een Groenhypotheek. Informeer naar de mogelijkheden en kansen bij jouw hypotheekadviseur. 

Voor de bouw van deze rijwoningen maken we gebruik van prefab casco’s. Dit zijn geprefabriceerde onderdelen van de woningen, denk hierbij aan de wanden en de vloeren, die we in aantallen op de locatie plaatsen en in elkaar zetten. Dit zorgt voor minder uitstoot, onder andere vanwege minder transport en verkeer op de bouw. Daarnaast wordt in de woningen gebruikgemaakt van duurzaam gecertificeerd hout. 

Deze duurzame keuzes resulteren niet alleen in minder uitstoot en een hogere kwaliteit van jouw woning, maar ook in korting op je hypotheek

Documenten & downloads

Leaflet

Prijslijst

Technische omschrijving

Koperoptieboek

Koperoptieboek

bouwnr’s: 1 t/m 142

Energie opwekkingsinstallatie

Waarom De Groene Eem?

  • Nieuwbouwwoningen onder de NHG-grens beschikbaar;
  • Ruime en groene straten en ruime percelen;
  • Verhuizen vanaf lente 2024;
  • Extra energiezuinig wonen (PV-panelen en luchtwater-warmtepomp);
  • Eigen parkeerplaats (hoekwoningen 2 op eigen terrein);
  • Berging in de tuin;
  • Veel ruimte voor groen, ontmoeten en ontspannen;
  • Ieder woonblok heeft een eigen uitstraling;
  • Een blijvend groene omgeving in een natuurrijk gebied;
  • Een buurtgebouw voor sociale activiteiten centraal in de wijk.

Welke woning in De Groene Eem kies jij?

Ontwikkeling en realisatie

Van der Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 533 00 77
 Randstad 23 01 | 1314 BN Almere
www.vanderlinden.nl

De 4 Linden Makelaardij

[email protected]

+31 36 548 08 70

 Marktmeesterstraat 53 | 1315 GB Almere

www.de4linden.nl