De Schouw

De Schouw is een moderne rijwoning en heeft een woonoppervlakte van circa 102 m2.

De Schouw in het kort

De Schouw heeft een woonoppervlakte van circa 102 m2. De woning heeft 3 slaapkamers (ca. 9 m2, ca. 9 m2 en ca. 15 m2) en is het meest ruime woningtype van de rijwoningen in De Groene Eem. De extra ruimte vind je vooral in de woonkamer en de slaapkamers. Op de eerste verdieping vind je uiteraard een technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger). Hier bevindt zich ook de installatie van de lucht-water warmtepomp. De Schouw heeft evenals de andere rijwoningen openslaande deuren in de woonkamer, waardoor op mooie dagen je het buiten leven naadloos betrekt bij je woning. Dat is genieten!

MODELWONING OP LOCATIE

Er is op de locatie een woning type De Boeier (94 m2) volledig afgewerkt en ingericht als modelwoning. Deze is tijdens openingstijden of op afspraak te bezoeken. Neem hiervoor contact op met onze makelaars.

Meer over De Schouw

De Schouw heeft een woonoppervlakte van 102 m2. Dit zie je terug in de meest ruime woonkamer en slaapkamers (ca. 9 m2, ca. 9 m2 en ca. 15 m2) ten opzichte van de andere rijwoningen in De Groene Eem. De woning is natuurlijk ook praktisch ingedeeld en heeft een comfortabele badkamer op de eerste verdieping en uiteraard een technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger). Hier bevindt zich bijvoorbeeld ook de installatie van de lucht-water warmtepomp. De Schouw heeft evenals de andere rijwoningen openslaande deuren in de woonkamer, waardoor op mooie dagen je het buiten leven naadloos betrekt bij je woning. Dat is genieten!

Parkeren

De hoekwoningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De tussenwoningen hebben een eigen parkeerplaats dichtbij de woning op openbaar terrein.

Zeer energiezuinig

De Schouw is, net als alle woningen in De Groene Eem, zeer energiezuinig. Voor de rijwoningen geldt A++++/BENG 2=0. Dit houdt in dat alle gebouwgebonden energie zelfstandig wordt opgewekt. De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht- water warmtepomp. Meer over deze installatie kun je vinden in de technische omschrijving.

Groenverklaring = rentekorting

Voor woningtype De Jol, De Boeier en De Schouw is een groenverklaring beschikbaar. Met deze verklaring zijn er hypotheekverstrekkers die jouw duurzame keuze voor De Groene Eem belonen met korting op jouw rente. Je kiest dan voor een Groenhypotheek. Informeer naar de mogelijkheden en kansen bij jouw hypotheekadviseur. 

Voor de bouw van deze rijwoningen maken we gebruik van prefab casco’s. Dit zijn geprefabriceerde onderdelen van de woningen, denk hierbij aan de wanden en de vloeren, die we in aantallen op de locatie plaatsen en in elkaar zetten. Dit zorgt voor minder uitstoot, onder andere vanwege minder transport en verkeer op de bouw. Daarnaast wordt in de woningen gebruikgemaakt van duurzaam gecertificeerd hout. 

Deze duurzame keuzes resulteren niet alleen in minder uitstoot en een hogere kwaliteit van jouw woning, maar ook in korting op je hypotheek

Documenten & downloads

Leaflet

Prijslijst

Technische omschrijving

Koperoptieboek

Koperoptieboek

bouwnr’s: 1 t/m 142

Energie opwekkingsinstallatie

Waarom De Groene Eem?

  • Nieuwbouwwoningen onder de NHG-grens beschikbaar;
  • Ruime en groene straten en ruime percelen;
  • Extra energiezuinig wonen (PV-panelen en luchtwater-warmtepomp);
  • Eigen parkeerplaats (hoekwoningen 2 op eigen terrein);
  • Berging in de tuin;
  • Veel ruimte voor groen, ontmoeten en ontspannen;
  • Ieder woonblok heeft een eigen uitstraling;
  • Een blijvend groene omgeving in een natuurrijk gebied;
  • Gegarandeerd wonen, bouw is gestart;
  • Een buurtgebouw voor sociale activiteiten centraal in de wijk.

Welke woning in De Groene Eem kies jij?

Ontwikkeling en realisatie

Van der Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 533 00 77
 Randstad 23 01 | 1314 BN Almere
www.vanderlinden.nl

De 4 Linden Makelaardij

[email protected]

+31 36 548 08 70

 Marktmeesterstraat 53 | 1315 GB Almere

www.de4linden.nl