De Jol

De Jol is een charmante, complete rijwoning met een woonoppervlakte van circa 88 m2 (GBO). In de indeling van De Jol is van iedere m2 optimaal gebruik gemaakt.

De Jol in het kort

Van iedere m2 is optimaal gebruik gemaakt in deze comfortabele rijwoning

De woonkamer van De Jol staat dankzij de openslaande deuren in directe verbinding met de tuin. Hierdoor haal je niet alleen veel licht naar binnen, maar geniet je op mooie zonnige dagen optimaal van het buiten leven. De hoekwoningen hebben extra veel lichtinval dankzij een extra raam in de zijgevel. In de indeling van De Jol is van iedere m2 optimaal gebruik gemaakt. Dit zie je terug in de woonkamer en de keuken, maar vooral op de eerste verdieping. Hier heb je naast een fijne badkamer en 3 slaapkamers (ca. 6 m2, ca. 11 m2 en ca. 9 m2) ook een praktische technische ruimte met aansluiting voor je wasmachine (en droger).

MODELWONING OP LOCATIE

Er is op de locatie een woning type De Boeier (94 m2) volledig afgewerkt en ingericht als modelwoning. Deze is tijdens openingstijden of op afspraak te bezoeken. Neem hiervoor contact op met onze makelaars.

Meer over nieuwbouwwoning De Jol

Alle nieuwbouw woningen in De Groene Eem zijn met oog voor detail en met hoge kwaliteitseisen als uitgangspunt uitgewerkt. Niet alleen is er gekeken naar een optimale indeling van de woningen, ook aan de uitstraling is veel tijd besteed. Dit zie je bij de woningen terug in de verschillende typen metselwerk. Bij onze makelaars zijn er samples van de verschillende stenen beschikbaar zodat je daar een beter beeld van kunt krijgen. 

Perceel

In de achtertuin vind je een berging van +/- 6 m2 waar je makkelijk je fiets of (tuin)gereedschap kunt opbergen.

Parkeren

De hoekwoningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De tussenwoningen hebben een eigen parkeerplaats dichtbij de woning op openbaar terrein.

Zeer energiezuinig wonen

De Jol is, net als alle woningen in De Groene Eem, energiezuinig. Voor de tussen- en hoekwoningen geldt A++++/BENG 2=0. Dit houdt in dat alle gebouwgebonden energie zelfstandig wordt opgewekt.

De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Meer over deze installatie kun je vinden in de technische omschrijving.

Groenverklaring = rentekorting

Voor woningtype De Jol, De Boeier en De Schouw is een groenverklaring beschikbaar. Met deze verklaring zijn er hypotheekverstrekkers die jouw duurzame keuze voor De Groene Eem belonen met korting op jouw rente. Je kiest dan voor een Groenhypotheek. Informeer naar de mogelijkheden en kansen bij jouw hypotheekadviseur. 

Voor de bouw van deze rijwoningen maken we gebruik van prefab casco’s. Dit zijn geprefabriceerde onderdelen van de woningen, denk hierbij aan de wanden en de vloeren, die we in aantallen op de locatie plaatsen en in elkaar zetten. Dit zorgt voor minder uitstoot, onder andere vanwege minder transport en verkeer op de bouw. Daarnaast wordt in de woningen gebruikgemaakt van duurzaam gecertificeerd hout. 

Deze duurzame keuzes resulteren niet alleen in minder uitstoot en een hogere kwaliteit van jouw woning, maar ook in korting op je hypotheek

Documenten & downloads

Leaflet

Prijslijst

Technische omschrijving

Koperoptieboek

Koperoptieboek

bouwnr’s: 1 t/m 142

Energie opwekkingsinstallatie

Waarom De Groene Eem?

  • Nieuwbouwwoningen onder de NHG-grens beschikbaar;
  • Ruime en groene straten en ruime percelen;
  • Extra energiezuinig wonen (PV-panelen en luchtwater-warmtepomp);
  • Eigen parkeerplaats (hoekwoningen 2 op eigen terrein);
  • Berging in de tuin;
  • Veel ruimte voor groen, ontmoeten en ontspannen;
  • Ieder woonblok heeft een eigen uitstraling;
  • Een blijvend groene omgeving in een natuurrijk gebied;
  • Gegarandeerd wonen, bouw is gestart;
  • Een buurtgebouw voor sociale activiteiten centraal in de wijk.

Welke woning in De Groene Eem kies jij?

Ontwikkeling en realisatie

Van der Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 533 00 77
 Randstad 23 01 | 1314 BN Almere
www.vanderlinden.nl

De 4 Linden Makelaardij

[email protected]

+31 36 548 08 70

 Marktmeesterstraat 53 | 1315 GB Almere

www.de4linden.nl