OPEN HUIS – zaterdag 9 december

We kijken ernaar uit je op zaterdag 9 december tussen 10.00 uur en 12.00 uur te ontmoeten in De Groene Eem.

Om dit evenement in goede banen te leiden, vragen wij jezelf aan te melden via onderstaand formulier.

Aanmelden Open Huis zaterdag 9 december

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom je dit niet wilt missen…

Op zaterdag 9 december openen we vanaf 10 uur de deuren van onze modelwoning. Dit is een uitgelezen kans om nader kennis te maken met De Groene Eem, de wijk en de woningtypen.

Tijdens deze dag hebben we alle verkoopinformatie voor je beschikbaar. We  vertellen je graag alles over wonen in Oosterwold en de beschikbare woningtypes. Je kunt al je vragen stellen en als je wilt, je direct inschrijven.

In onze modelwoning De Boeier van ca. 94 m2 krijg je een goed beeld van de ruimte in de woningen. Een type De Jol is namelijk net iets kleiner en een De Schouw weer een slag groter. Loop op je gemak rond en stel je vragen aan onze makelaars. Zij helpen je graag verder.

Bouwterrein

Dit open huis-event vindt plaats rondom de modelwoning. Er worden geen rondleidingen over de bouw gegeven. Voor jouw veiligheid willen we je verzoeken niet op eigen gelegenheid het bouwterrein (buiten de route tussen je auto en de modelwoning) te betreden. Het terrein kan erg modderig en nat zijn.

Kopers in De Groene Eem

We begrijpen dat je als toekomstig bewoner van De Groene Eem ontzettend enthousiast bent en graag weer een kijkje wil komen nemen. Onze vorige events werden gigantisch goed bezocht door kopers en niet-kopers. De invulling van dit open huis-event is afgestemd op iedereen die nog niet (heel goed) bekend is met De Groene Eem en nog geen woning heeft gekocht.

Via ‘Volg je woning’ communiceren wij over evenementen specifiek voor jullie als kopers. Tijdens deze momenten is er voor jou als koper alle ruimte en aandacht, die we tijdens dit open huis niet kunnen bieden. We hopen op je begrip.

Op een ander moment langskomen?

Je bent welkom in ons verkoopcentrum tijdens openingstijden. Je kunt dan ook de modelwoning bezichtigen.

Openingstijden:

Woensdagen 15.00 uur – 17.00 uur
Vrijdagen 10.00 uur – 12.00 uur
Goudplevierweg 5, Almere

Je kunt je melden bij onze collega’s bij het verkoopcentrum. Voor jouw veiligheid en die van onze collega’s op de bouw is het niet toegestaan op eigen gelegenheid en/of buiten openingstijden het bouwterrein te betreden. Houdt er rekening mee dat het terrein erg modderig en nat is.

Welke woning in De Groene Eem kies jij?

Ontwikkeling en realisatie

Van der Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 533 00 77
 Randstad 23 01 | 1314 BN Almere
www.vanderlinden.nl

De 4 Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 548 08 70
 Marktmeesterstraat 53 | 1315 GB Almere
www.de4linden.nl