De Botter

De Botter is een comfortabele en royale twee-onder-één dakwoning met een woonoppervalekte van circa 140 m2.

Op de begane grond vind je aan de voorzijde van de woning een zeer ruime living. Aan de achterzijde vind je de keuken, die dankzij de openslaande deuren, een directe verbinding heeft met de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich standaard 2 slaapkamers, een apart toilet en de badkamer. De tweede verdieping is dankzij het platte dak erg ruim. Hier zijn standaard de technische ruimte en nog 3 (slaap)kamers gesitueerd. Qua indeling zijn er met De Botter een aantal opties om deze woning helemaal naar jouw smaak te maken.

Alles over De Botter
De Botter is ruim, heeft grote raampartijen en dus veel lichtinval en heeft een super slimme indeling. En dankzij het platte dak is De Botter ook op de tweede verdieping ontzettend ruim. 

Indeling en opties
Laten we beneden beginnen… de ruime begane grond is helemaal doorgetrokken. Dit zorgt voor mooie open, maar verbonden ruimtes. De ruime living bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Dankzij de grote raampartijen valt hier veel licht naar binnen. De ruime woonkeuken bevindt zich aan de achterzijde van De Botter. Dankzij de openslaande deuren heb je hier een comfortabele verbinding met de tuin. Zo haal je het buitenleven op mooie dagen echt in huis. Er is een mogelijkheid om op de begane grond de extra ruimte in te richten als speel-, studeer- of werkkamer. En wil je nog meer licht naar binnen halen? Kies dan voor een lichtstraat in de keuken.

Op de 1e verdieping heb je twee opties qua indeling. In de basis heeft deze verdieping 2 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met wastafel, douche en bad. De andere optie is een ruime slaapkamer met ensuite kleedruimte. 

Op de 2e verdieping bevinden zich in de basis 3 slaapkamers en de technische ruimte. Je kunt hier ook kiezen voor 2 slaapkamers en een extra badkamer. De 3e optie is om hier een royale slaapkamer met ensuite kleedruimte en een badkamer te realiseren. Alles over de opties van De Botter lees je terug in het koperoptieboek. 

Ramen en metselwerk
In fase 2 is er een ‘boswoning’ en een ‘landschapswoning’. Dit zijn varianten die zijn ontworpen met verschillende gevelaanzichten. De boswoning heeft een sterke focus op verticale lijnen, de landschapswoning daarentegen is meer horizontaal gefocust. Het verschil is het meest duidelijk te zien aan de raampartijen. De boswoningen hebben verdiepingshoge ramen en de landschapswoningen hebben brede ramen tot aan de borstwering. Deze variatie tussen horizontaal en verticaal zie je ook terug in het metselwerk en het metselverband.

Perceel en parkeren
De perceeloppervlaktes van De Botter woningen uit fase 2 variëren van ca. 315 m2 tot ca. 900 m2. De Botter beschikt bovendien over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De achtertuinen liggen op het noorden, oosten of zuiden. 

Duurzaam
De Botter is, net als alle andere woningen in De Groene Eem, energiezuinig. Voor de woningen geldt BENG 2=0. Dit houdt in dat alle gebouwgebonden energie zelfstandig opgewekt wordt. De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Meer over de installatie kun je vinden in de technische omschrijving.

Alle woningtypen

In De Groene Eem komen 5 verschillende typen zeer energiezuinige nieuwbouw woningen. Er zijn drie typen tussen- en hoekwoningen, 2-onder-een dakwoningen en vrijstaande woningen.

De Groene Eem wordt gerealiseerd op een locatie in Almere waar in een ver verleden de oude Eem rivier stroomde en het gebied in verbinding bracht met de Zuiderzee. Alle woningypen dragen de namen van de verschillende boten die dagelijks op de Zuiderzee te vinden waren.

De Jol - 88 m2 (GBO)

Tussen- en hoekwoningen

Circa 88 m2 woonoppervlakte
3 slaapkamers
6 m2 berging in de tuin
Zonnepanelen en lucht-water warmtepomp
Optimale indeling

De Boeier - 94 m2 (GBO)

Tussen- en hoekwoningen

Circa 94 m2 woonoppervlakte
3 slaapkamers
6 m2 berging in de tuin
Zonnepanelen en lucht-water warmtepomp
Optimale indeling

De Schouw - 102 m2 (GBO)

Tussen- en hoekwoningen

Circa 102 m2 woonoppervlakte
3 slaapkamers
6 m2 berging in de tuin
Zonnepanelen en lucht-water warmtepomp
Optimale indeling

De Botter - 140 m2 (GBO)

2-onder-1 dakwoningen

Circa 140 m2 woonoppervlakte
Verschillende opties qua indeling
Ruime benedenverdieping
Zonnepanelen en lucht-water warmtepomp

De Tjalk - 184 m2 (GBO)

Vrijstaande villa’s

Circa 184 m2 woonoppervlakte
Verschillende opties qua indeling
Zeer royale benedenverdieping
Ruime percelen in het groen
Grote glaspartijen en veel lichtinval
Zonnepanelen en lucht-water warmtepomp

Waarom De Groene Eem?

  • Volledig energiezuinig wonen (PV-panelen en lucht water warmtepomp)
  • Eigen parkeerplaats (hoekwoningen 2 op eigen terrein!)
  • Berging in de tuin
  • Ruime straten en ruime percelen
  • Veel ruimte voor groen, ontmoeten en spelen
  • Ieder woonblok heeft een eigen uitstraling
  • Een buurtgebouw centraal in de wijk

Welke woning in De Groene Eem kies jij?

Ontwikkeling en realisatie

Van der Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 533 00 77
 Randstad 23 01 | 1314 BN Almere
www.vanderlinden.nl

De 4 Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 548 08 70
 Marktmeesterstraat 53 | 1315 GB Almere
www.de4linden.nl