De Tjalk

De Tjalk is -met haar 184 m2- het paradepaardje van De Groene Eem. Het woord ‘vrijstaande woning’ doet De Tjalk eigenlijk geen eer aan… het zijn villa’s in het groen.

De Tjalk in het kort

De uitstraling, de grote raampartijen, de ruimte en de ligging in de wijk… De Tjalk is echt het paradepaardje van De Groene Eem. Het woord ‘vrijstaande woning’ doet De Tjalk eigenlijk geen eer aan… het zijn villa’s in het groen. Door de diepere begane grond ontstaat er veel ruimte voor een riante woonkamer aan de voorzijde en een lichte woonkeuken aan de achterzijde van de woning. Op de 1e verdieping is ruimte voor een luxe master bedroom met inloopkast, een 2e slaapkamer en een riante badkamer. Op de 2e verdieping ontstaat door het schuine dak een enorm ruimtelijk gevoel. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en bestaan er diverse mogelijkheden voor een andere indeling. Zo sluit De Tjalk helemaal aan op jouw wensenlijst.

Alles over De Tjalk

De typering “Vrijstaande woning” doet De Tjalk eigenlijk geen eer aan. Het zijn echt vrijstaande villa’s in het groen. De uitstraling van De Tjalk woningen maken ze tot absolute blikvangers in de wijk. Eenmaal in de woning ervaar je het comfort, de ruimte en de luxe van De Tjalk. 

Indeling en opties
Dankzij de zeer diepe begane grond (ruim 11 meter!)  ontstaat er een riante woonkamer aan de voorzijde en een royale leefkeuken aan de achterzijde van De Tjalk. Door de grote raampartijen geniet je ieder moment van de dag van de lichtinval. En wil je nog meer licht naar binnen halen? Kies dan voor een lichtstraat in de keuken. De etentjes met vrienden en familie beginnen al gezellig tijdens het koken door de verbinding tussen het eetgedeelte en de keuken. In de zomer betrek je de woonkeuken naadloos bij je tuin dankzij de ruime openslaande deuren. Naast de keuken bevindt zich een extra ruimte die zich perfect leent als studeer-, werk- of speelkamer. 

Op de 1e verdieping heb je verschillende opties qua indeling. Je kunt de woning dus helemaal laten aansluiten bij jouw wensen. In de basis bevinden zich hier 2 slaapkamers, waarvan 1 met een ensuite gedeelte dat zich perfect leent als kleedruimte.  Er is op de verdieping een apart toilet en de badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en een bad. De overige indelingsopties vind je terug in de verschillende plattegronden. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een luxe master bedroom met ruime ensuite kleedruimte én luxe badkamer. 

Op de 2e verdieping ontstaat door het schuine dak een enorm ruimtelijk gevoel. Hier bevinden zich in de basis 3 slaapkamers en de technische ruimte. Ook op deze verdieping bestaan er diverse mogelijkheden voor een andere indeling. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om hier de master bedroom te creëren met ensuite kleedruimte en luxe badkamer. Alles over de opties van De Tjalk lees je terug in het koperoptieboek. 

Perceel en parkeren
De perceeloppervlaktes van De Tjalk woningen uit fase 2 variëren van ca. 989 m2 tot ca. 1495 m2. De Tjalk beschikt bovendien over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De achtertuinen liggen op het oosten of zuiden. 

Duurzaam
De Tjalk is, net als alle andere woningen in De Groene Eem, energiezuinig. Voor de woningen geldt BENG 2=0. Dit houdt in dat alle gebouwgebonden energie zelfstandig opgewekt wordt. De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen en een lucht-water warmtepomp. Meer over de installatie kun je vinden in de technische omschrijving.

Alle woningtypen

In De Groene Eem komen 5 verschillende typen zeer energiezuinige nieuwbouw woningen. Er zijn drie typen tussen- en hoekwoningen, 2-onder-een dakwoningen en vrijstaande woningen.

De Groene Eem wordt gerealiseerd op een locatie in Almere waar in een ver verleden de oude Eem rivier stroomde en het gebied in verbinding bracht met de Zuiderzee. Alle woningypen dragen de namen van de verschillende boten die dagelijks op de Zuiderzee te vinden waren.

De Jol - 88 m2 (GBO)

Tussen- en hoekwoningen

Circa 88 m2 woonoppervlakte
3 slaapkamers
6 m2 berging in de tuin
Zonnepanelen en lucht-water warmtepomp
Optimale indeling

De Boeier - 94 m2 (GBO)

Tussen- en hoekwoningen

Circa 94 m2 woonoppervlakte
3 slaapkamers
6 m2 berging in de tuin
Zonnepanelen en lucht-water warmtepomp
Optimale indeling

De Schouw - 102 m2 (GBO)

Tussen- en hoekwoningen

Circa 102 m2 woonoppervlakte
3 slaapkamers
6 m2 berging in de tuin
Zonnepanelen en lucht-water warmtepomp
Optimale indeling

De Botter - 140 m2 (GBO)

2-onder-1 dakwoningen

Circa 140 m2 woonoppervlakte
Verschillende opties qua indeling
Ruime benedenverdieping
Zonnepanelen en lucht-water warmtepomp

De Tjalk - 184 m2 (GBO)

Vrijstaande villa’s

Circa 184 m2 woonoppervlakte
Verschillende opties qua indeling
Zeer royale benedenverdieping
Uitbouwen mogelijk
Ruime percelen in het groen
Grote glaspartijen en veel lichtinval
Zonnepanelen en lucht-water warmtepomp

Waarom De Groene Eem?

  • Nieuwbouwwoningen onder de NHG-grens beschikbaar;
  • Ruime en groene straten en ruime percelen;
  • Extra energiezuinig wonen (PV-panelen en luchtwater-warmtepomp);
  • Eigen parkeerplaats (hoekwoningen 2 op eigen terrein);
  • Berging in de tuin;
  • Veel ruimte voor groen, ontmoeten en ontspannen;
  • Ieder woonblok heeft een eigen uitstraling;
  • Een blijvend groene omgeving in een natuurrijk gebied;
  • Gegarandeerd wonen, bouw is gestart;
  • Een buurtgebouw voor sociale activiteiten centraal in de wijk.

Welke woning in De Groene Eem kies jij?

Ontwikkeling en realisatie

Van der Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 533 00 77
 Randstad 23 01 | 1314 BN Almere
www.vanderlinden.nl

De 4 Linden Makelaardij
[email protected]
+31 36 548 08 70
 Marktmeesterstraat 53 | 1315 GB Almere
www.de4linden.nl